CSR, bæredygtiGhed & miljømærker

Hvad er CSR?

CSR betyder Corporate Social Responsibility. Social ansvarlighed og bæredygtighed; måden vi agerer i vores nærmiljø og hos vores samarbejdspartnere er dét ansvar, alle virksomheder skal tage. Der er krav fra forbrugere, krav på B2B markedet og ikke mindst krav i forhold til lovgivning.

Det handler om at leve op til de krav og om at tage ansvar i forhold til sin virksomheds aftryk på mennesker og miljø. Hos Rotundo hjælper vi med at formulere og implementere den CSR- eller bæredygtighedsstrategi, der passer i din virksomhed

Miljømærker

Miljømærker kan være med til skabe troværdighed bag et produkt. Der findes en lang række af miljømærker og certificeringer. Herunder kan nævnes GOTS, GRS, Svanemærket, EU-blomsten, for blot at nævne nogle få. Det kan være en stor mundfuld at komme i gang med arbejdet, men vi kan hjælpe Jer på vej med vejledning, indsamling af dokumenter og klargøring til selve certificeringen. Vi guider og hjælper vi din virksomhed mod en CSR-målsætning, der lever op til de høje krav og lovgivning. 

Kontakt os for en snak om, hvordan dette ser ud i din virksomhed