Hvem er vi?

Rotundo er specialiseret i rådgivning inden for cirkulær innovation og hjælper virksomheder med at udvikle produkter, services og forretningsmodeller, der støtter op om en bæredygtig og cirkulær økonomi.

Vi har bred erfaring, hvilket betyder, at I bliver guidet gennem udviklingen af cirkulære produkter, services eller forretningsmodeller på bedst mulig måde – i en proces, hvor vi i fællesskab balancerer udviklingen af innovative løsninger, der fremtidssikrer virksomheden, med hvad der er profitabelt og praktisk muligt her-og-nu.

Eva Guldmann

Stifter

Eva Guldmann er ph.d. i cirkulær forretningsudvikling med indgående erfaring i at facilitere udviklingen af cirkulære løsninger i små, mellemstore og store virksomheder.
Uddannet civilingeniør inden for Planlægning og Ledelse med mere end 15 års erfaring.

Eva har erfaring med udviklingen af cirkulære løsninger inden for tekstil og beklædningsbranchen, møbelbranchen, industriprodukter, elektriske og mekatroniske produkter, vedvarende energi og affaldshåndtering.

Eva har nyeste praktiske og teoretiske viden inden for cirkulær forretningsudvikling og et stort fagligt netværk inden for virksomheders miljøarbejde, bæredygtighed og innovation, der bl.a. omfatter Aalborg Universitet, Lund Universitet og Delft’s Tekniske Universitet. Hun har i øvrigt bred indsigt i virksomhedsdrift fra job som intern konsulent og projektleder hos LEGO og Bang & Olufsen, hvor hun har arbejdet med produktudvikling, produktion, indkøb, salg og markedsføring.

Mette Mørup

Konsulent

Mette Mørup er selv iværksætter og har været en del af en række virksomheders ledelse gennem 30 år. Mettes erfaring kommer primært fra Tekstilbranchen, hvor hun er medejer af ComfySocks; en moderne strømpeproducent til sports- og fritidsmarkedet. Hun har i 10 år været medejer af KnowledgeCotton Apparel, der er et bæredygtigt herretøjs mærke. 

Ydermere har hun været en del af teamet bag Mørup Stof, som var en underleverandør af metervare til tekstil branchen. Mette har haft ansvaret for udviklingen af CSR og miljødelen hos de nævnte virksomheder, hvor hun har været blandt de første i Danmark til at drive virksomheder med en grøn forretningsmodel.

Mette har stor erfaring inden for miljømærker. Herunder certificeringer af GOTS Global Organic Textile Standard, GRS Global Recycled Standard og mangle flere. Derudover har Mette arbejdet med carbon neutralitet, SDGerne, cirkulære løsninger og selv haft fingrene i den praktiske maskine, når det skulle komme fra teori til praktisk. Mette har også høstet erfaring gennem diverse bæredygtige projekter rundt om i verden, gennem konferencer og CSR-udvalg hos Tekstil Industrien.