Hvem er vi?

Rotundo blev stiftet i 2018 og består af Eva Guldmann og Mette Mørup.

Se mere om vores profiler herunder

Eva Guldmann

Stifter og konsulent

Eva Guldmann er civilingeniør inden for Planlægning og Ledelse og ph.d. inden for bæredygtigt forretningsudvikling. Eva har en stor viden og bred erfaring inden for forretningsudvikling, dels fra sine spændende opgaver i Rotundo, og dels fra sine tidligere roller som konsulent, projektleder og afdelingsleder hos virksomheder som LEGO Gruppen og Bang&Olufsen. 

Hun har arbejdet med produktudvikling, produktion, indkøb, salg og markedsføring og har et solidt overblik over de mange dele der skal spille effektivt sammen i en velfungerende virksomhed.

Eva har et stort fagligt netværk inden for virksomheders miljøarbejde, CSR og innovation, der bl.a. omfatter Aalborg Universitet og Delft’s Tekniske Universitet og sætter en ære i at holde sin viden om bæredygtig forretningsdrift up-to-date 

Mette Mørup

Konsulent

Mette Mørup er tidligere iværksætter og har været en del af en række virksomheders ledelse gennem 30 år. Mettes erfaring kommer primært fra tekstilbranchen, hvor hun er medejer af ComfySocks, en moderne strømpeproducent til sports- og fritidsmarkedet. Hun har i 10 år været medejer af KnowledgeCotton Apparel, der er et bæredygtigt herretøjsmærke. 

Ydermere har hun været en del af teamet bag Mørup Stof, som var en underleverandør af metervare til tekstil branchen. Mette har haft ansvaret for udviklingen af CSR og miljødelen hos de nævnte virksomheder, hvor hun har været blandt de første i Danmark til at drive virksomheder med en grøn forretningsmodel.

Mette har stor erfaring inden for miljømærker. Herunder certificeringer af GOTS Global Organic Textile Standard, GRS Global Recycled Standard og mangle flere. Derudover har Mette arbejdet med carbon neutralitet, SDGerne, cirkulære løsninger og selv haft fingrene i den praktiske maskine, når det skulle komme fra teori til praktisk. Mette har også høstet erfaring gennem diverse bæredygtige projekter rundt om i verden, gennem konferencer og CSR-udvalg hos Tekstil Industrien.