Hvad kan vi tilbyde?

1-2 timers introduktion​

1-2 timers introduktion til cirkulær økonomi samt forretningspotentialerne og miljøfordelene ved at arbejde mere cirkulært. Introduktionen indeholder en række korte øvelser, der gør principperne bag en cirkulær økonomi håndgribelige. Introduktionen giver indblik i, hvad cirkulær økonomi drejer sig om og et første indtryk af de muligheder, der kunne være for jeres virksomhed.

En workshop af 1,5 - 3 timer

En workshop af 1,5 - 3 timers varighed hvor vi i fællesskab udvikler idéer til cirkulære produkter, services og forretningsmodeller. En workshop er en god måde at få et indtryk af de cirkulære løsninger, der er mest relevante for jer og begynde at afdække de forretningsmæssige potentialer og miljømæssige gevinster.

1- eller 2-dags kursus

1- eller 2-dags kursus, hvor vi tager afsæt i en kortlægning af jeres virksomhed og kommer i dybden med de forskellige typer cirkulære løsninger, der kunne være relevante for jer. Kurset giver konkrete værktøjer til, hvordan I kommer videre med de muligheder, vi har identificeret, og danner dermed et godt udgangspunkt for at arbejde videre med cirkulær forretningsudvikling.

Book et foredrag

Foredrag og oplæg med afsæt i bæredygtighed, SDG’er og cirkulær økonomi. Hvis der er ønsker om særlige afsæt indenfor området er vi altid åbne for en snak.

Rådgivning og tæt sparring

Mulighed for rådgivning og tæt sparring både hvis I skal udvikle helt nye cirkulære produkter, services og forretningsmodeller og hvis I har nogle løsninger i støbeskeen, som I gerne vil have hjælp til at færdigudvikle, teste og rulle ud.