Hvad kan vi tilbyde?

Uanset hvor langt I er på jeres bæredygtighedsrejse, så står vi klar til at hjælpe. Ræk ud for en uforpligtende og fortrolig snak om jeres udfordringer og inspiration i forhold til de mange støttemuligheder

Workshops

Hvor vi i fællesskab udvikler idéer til grønnere produkter, services og forretningsmodeller. En workshop er en god måde at få et indtryk af de grønne løsninger, der er mest relevante for jer og begynde at afdække de forretningsmæssige potentialer og miljømæssige gevinster.

kursER

Vi tager afsæt i en kortlægning af jeres virksomhed og kommer i dybden med de forskellige typer cirkulære løsninger, der kunne være relevante for jer. Kurset giver konkrete værktøjer til, hvordan I kommer videre med de muligheder, vi har identificeret, og danner dermed et godt udgangspunkt for at arbejde videre med cirkulær forretningsudvikling.

foredrag

Foredrag og oplæg med afsæt i bæredygtighed, SDG’er og cirkulær økonomi. Hvis der er ønsker om særlige afsæt indenfor området er vi altid åbne for en snak.

Rådgivning og tæt sparring

Vi hjælper virksomheder på alle gang med grøn omstilling eller er parate til at udvikle helt nye cirkulære produkter, services og forretningsmodeller. og hvis I